Profesionalism

Suntem o echipă tânără și dinamică, pregătită să iți ofere servicii de curățenie profesionale utilizând cele mai performante echipamente și produse de pe piață.

Flexibilitate

Ne adaptăm programului tău, stabilind împreună care este cel mai convenabil orar de lucru și cele mai bune preturi pentru tine, astfel încât să nu te deranjăm și să ne facem simțită prezența doar prin calitatea de servicii de curățenie prestate.


echipamente profesionale deratizare


Avantajele unui aparat de curatat cu aburi

Un aparat cu aburi prezinta foarte multe avantaje si este considerat un ajutor de nadejde in orice gospodarie. Iata care sunt avantajale aparatului de curatat cu aburi:

  • Este format din mai multe componente ce permit indepartarea murdariei de pe numeroase suprafete.
  • In bucatarie grasimea este o adevarata bataie de cap si cu siguranta petreceti ore intregi in incercarea de a o indeparta de pe suprafetele delicate (aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, faianta, etc.). Aburul va incalzi grasimea si o va dezintegra intr-o clipa, nemaifiind necesar ca dumneavoastra sa folositi tot felul de produse pentru indepartarea depunerilor de grasime si sa petreceti ore intregi frecand suprafetele. In cateva minute murdaria va disparea. Tot in bucatarie, aparatul de curatat cu aburi poate fi utilizat pentru indepartarea murdariei depuse in rosturile gresiei/faiantei dar si pentru curatarea si dezinfectarea frigiderului si a suprafetelor de lucru.
  • Aparatul de curatat cu aburi este de un mare ajutor in baie. Poate fi utilizat pentru indepartarea depunerilor de calcar de pe cada, chiuveta si robineti, pentru indepartarea petelor de pe peretii cabinei de dus dar si pentru dezinfectarea eficienta a vaselor de toaleta.
  • In living si dormitor poate fi folosit pentru stergerea geamurilor si oglinzilor, pentru curatarea ramelor, a jaluzelelor sau draperiilor (in cazul in care sunt confectionate din materiale dure, precum catifeaua), pentru curatarea tapiseriilor si a saltelor. De asemenea, este ideal pentru curatarea anumitor obiecte decorative.
  • Aparatul de curatat cu aburi poate fi utilizat si in gradina pentru a curata mobilierul de gradina din plastic, pentru dezinfectarea ghivecelor din plastic si a uneltelor de gradinarit, pentru curatarea piscinei, dar si pentru distrugerea plantelor nedorite.
  • Aparatele de curatat cu aburi sunt prietenoase cu mediul inconjurator si cu sanatatea dumneavoastra. Nu mai este nevoie sa folositi produse de curatat care va irita pielea, ochii si caile respiratorii.
    De asemenea veti economisi si timp pentru ca aburul actioneaza in doar cateva minute, iar murdaria este indepartata eficient.
  • Aparatele de curatat cu aburi sunt foarte mobile asa ca le puteti transporta cu usurinta prin intreaga locuinta.
  • Aparatul de curatat cu aburi reprezinta o modalitate inedita de a va dezinfecta locuinta si de a lupta impotriva acarienilor care dau atatea batai de cap.

Apelează-ne acum pentru o ofertă de preț la Tel. 0757 527 639 Fix 0256 363 710  – Pasztor Cristina sau

Scrie-ne un email la: deratdezin.vest@yahoo.com