Despre noi

SC DERATDEZIN VEST S.R.L. este o firmă specializată în operaţiuni de combatere a factorilor de disconfort: rozătoare, insecte, microbi, viruşi, etc. prin servicii de deratizare, dezinsecţie  şi dezinfecţie.

Firma a fost inființată în anul 2015, conducerea fiind asigurată de un singur asociat având o experiență în domeniul  DDD de peste 10 ani, la fel și agenții DDD care prestează efectiv serviciile la clienți sunt calificați deținând diploma în acest sens și experiență practică acumulată în anii de activitate.echipa curatenie timisoara

La început firma a avut doar 2 angajați, ajungând după nici 2 ani sa aibă 7 angajați, dorind ca pe viitor sa extindem echipa la un număr cât mai mare, astfel încât să putem asigura același standard de calitate și promtitudine în serviciile noastre.

Suntem o echipă formată din persoane cu experienţă în domeniu, fiind calificaţi în meseria de Agent dezinfecţie, deratizare şi dezinsecţie în conformitate cu prevederile O.G.129/2000 şi instruiţi privind însuşirea noţiunilor fundamentale de igienă conform O.M.S 1225/5031/2003, pentru prestarea unor astfel de servicii.

Totodată firma noastră are implementat şi menţine un Sistem de Management al Calităţii în conformitate cu cerinţele standardului SR EN ISO 9001:2008, deoarece calitatea serviciului nu stă doar în ceea ce utilizează furnizorul ci în ceea ce primeşte clientul şi pentru care acesta este dispus să plătească.

Suntem firmă autorizată și agreată de către Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Scopul nostru este de a continua să oferim cele mai bune servicii de: Deratizare, Dezinsecție, și Dezinfecție.