Ce este “dezinfecția”?

DEZINFECŢIAprocedura care are ca şi rezultat eliminarea de pe o suprafaţă sau un obiect a majorităţii microbilor sau microorganismelor.

Dăunători vizaţi prin efectuarea dezinfecţiei: bacterii-Salmonella enteridis, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Streptococcus faecalis, etc., fungii(ciuperci)-Candida albicans, Aspergillus fumigatus, etc., viruşii-Hepatita B, HIV, Herpes simplex, Poliovirus tip 1.

Modul de acționare

Se va dezinfecta orice obiect care vine în contact cu omul bolnav: mobilier de lemn, plastic sau fier, sistemul de încălzire și iluminare       ( radiatoare, becuri, globuri) , noptiere, cărucioare, brancarde, telefon, uși, ferestre, echipament de protecție și de lucru, lenjerie, a obiectelor cu ajutorul cărora s-au captat produsele biologice sau dejecțiile.

Procedura care are ca și rezultat eliminarea de pe o suprafață sau un obiect a majorității microbilor sau microorganismelor. Dezinfecția se realizează prin pulverizare sau nebulizare, in sistem ULV, prin ceață rece.

Detinem utilaje pentru efectuarea dezinfecţiei prin pulverizare sau nebulizare, în sistem ULV, prin ceaţă rece sau ceață caldă.

dezinsectie case timisoara

Apelează-ne acum pentru o ofertă de preț la Tel. 0757 527 639 Fix 0256 363 710  – Pasztor Cristina sau

Scrie-ne un email la: deratdezin.vest@yahoo.com