Ce este “dezinsecția”?

Spectru/ Acțiunea de eliminare a insectelor dăunătoare pentru sănătatea omului, animalului, etc.

Dezinsecţia poate fi:

  • profilactică – de prevenire şi are ca scop împiedicarea apariţiei şi răspândirii insectelor dăunătoare. În mod uzual dezinsecţia profilactică se face la un interval de cel puţin 3 luni, dar nu mai mult de 6 luni.
  • curativă – de eliminare, are drept scop distrugerea definitivă a insectelor dintr-un spaţiu infestat.

 

Metodele de dezinsecție aplicate de societatea noastră, sunt adaptate fiecărui tip de spațiu în parte. La alegerea produselor insecticide și a echipamentelor de aplicare ținem cont de o serie de elemente, precum: profilul de activitate al clientului, gradul de infestare, dăunătorul cu care se confruntă, accesibilitatea spatiilor s.a

deparazitare timisoara

DERATDEZIN VEST oferă soluții complexe de dezinsecție, indiferent de profilul dumneavoastră de activitate. În prezent avem în derulare numeroase contracte de prestări servicii prin care asigurăm nu numai tratamente periodice de dezinsecție, ci și monitorizarea activitații dăunătorilor și întocmirea de raportări cu privire la evoluția gradului de infestare.

Nu ezitați sa ne contactați. Dacă sunteți de acord, ne vom deplasa GRATUIT la locația indicată de dumneavoastră, pentru a efectua o evaluare profesionistă a gradului de infestare și a vă oferi soluția cea mai potrivită.

Apelează-ne acum pentru o ofertă de preț la Tel. 0757 527 639 Fix 0256 363 710  – Pasztor Cristina sau

Scrie-ne un email la: deratdezin.vest@yahoo.com